Vier marktsegmenten(diensten)

Sinds de oprichting heeft Drankenhandel Dimbour zich gespecialiseerd in 4 grote domeinen:

 • Horeca
 • Feesten
 • Bedrijven & scholen
 • Particulieren

Dankzij professionele materialen- en service, de jarenlange expertise en een uitgebreid assortiment is drankenhandel Dimbour uw ideale partner!

horeaca_kleinAls professionele drankenhandel geven wij U niet alleen goede prijzen, maar ook de beste service.Bij ons staat er steeds iemand klaar om U te bedienen / te beleveren. U kan bij ons terecht voor al uw bieren, frisdranken, koffie, geestrijke dranken, wijnen, snoepgoed, allerhande horecaproducten…

Naast uw vaste prijzen kan U op regelmatige tijdstippen genieten van onze horecapromoties met gratis gadgets en extra promo’s georganiseerd in samenspraak met onze producenten van dranken en eetwaren.

 •  Wenst U een prijsofferte, neem dan zeker contact met ons op. Wij bezorgen U met veel plezier een offerte op maat.

 

Voor elke festiviteit kunt U bij Drankenhandel Dimbour terecht.Van voetbaltornooi tot schoolfeest, van privéparty tot megafuif of muziekfestival.Wij bieden voor ieder wat wils. De gepaste glazen, dienbladen, flesopeners… worden steeds gratis in bruikleen gegeven bij drankafname. U kunt bij ons ook terecht voor het huren van feestmateriaal zoals tafels, stoelen, praattafels, tapinstallaties, frigo’s, voortogen, koelwagen en dit aan vastgestelde huurprijzen. Bent U die feestorganisator die denkt: ik wil het maximale uit mijn feest halen, neem dan gerust contact op voor een offerte want bij Drankenhandel Dimbour is elk feest, groot of klein, BELANGRIJK.

DSC_0458

 

Voor feesten gaan wij als volgt te werk:

 1. U plaatst uw bestelling van drank en feestmateriaal.
 2. Alles wordt geleverd en er wordt onmiddelijk een datum afgesproken voor de ophaling van het feestmateriaal en de overschotten van de dranken.
 3. Enkel de gebruikte hoeveelheden worden gefactureerd, blikken en petflessen worden niet teruggenomen, wel volledige verpakkingen (trays).

Een greep uit ons aanbod van materialen:

Opsomming alle materialen: Frigo bakmodel, Tapinstallatie 2 kranen, Tapinstallatie 3 kranen, Spoeltafel met bijhorende spoelborstel, Stoel in PVC, Terrastafel in PVC, Praattafel, Klaptafel 2,20M op 0,65M, Koelwagen, Catering koffiezetapparaat, Bierglazen, Frisdrankglazen, Wijn/schuimwijn glazen. 

Als professionele drankenhandel leveren wij alles voor uw bedrijf: bieren, frisdranken, wijnen, geestrijke dranken, koffie, snoepgoed, allerhande horecaproducten, geschenkartikelen, biermanden,…

Bent U op zoek naar een frisdrankautomaat, ook hieromtrent kunnen wij U de nodige informatie verstrekken. Wij bieden U de mogelijkheid om zelf af te halen in ons magazijn of te laten leveren bij U in het bedrijf of school.

 • Voor verdere informatie of een prijsofferte kan U ons steeds bereiken per telefoon, fax of email.

[one_third last=”yes”]

school_medium

[/one_third]

Sinds 1975 kunt U bij Drankenhandel Dimbour terecht voor uw winkelaankopen. In onze drankenspeciaalzaak kan je terecht voor alle soorten bieren, speciale bieren (meer dan 300 referenties), frisdranken, melk, wijnen, geestrijke dranken, koffie, snoepgoed, allerhande horecaproducten, geschenkartikelen, biermanden,…

 • U kan de promoties steeds online raadplegen via onze website.

Waarom ons kiezen?

 • Uitgebreid assortiment
 • Scherpe prijzen
 • Professionele materialen en service
 • Jarenlange expertise
 • Topkwaliteit

Wat klanten zeggen

De Landense tennisclub dankt jullie drankenhandel van harte voor de geleverde materialen. Bedankt voor de fijne medewerking.
Conard Francis
Voor de organisatie van Rock Landen kiezen wij steevast voor Drankenhandel Dimbour die garant staat voor zijn uitstekende, kwaliteitsvolle en professionele service. Dimbour bouwt mee aan het succes van ons evenement!
Jasper Vandegaer, Rock Landen
Beste, mogen wij nog eens rekenen op uw uitstekende diensten voor ons schoolfeest 2013!
Directie, Instituut Mariadal -Hoegaarden
Sinds 2011 dragen wij het label van ambassadeur van Orval. Biersteker Karl Dimbour is daarbij een helpende hand. We ontdekken ergens een nieuw biertje en hij gaat op zoek voor ons.
Hilda & John, Rufferdinge