Wist je dat?

Wist je dat Drankenhandel Dimbour de exclusiviteit verworven heeft voor de verdeling van de wijnen van het Portugese wijnhuis 'Quinta dos Avidagos'. Deze wijnen werden reeds verscheidene malen gelauwerd door internationale vakjury's en bekroond met talrijke wijnawards

Wijnaanbod

Drankenhandel Dimbour biedt u een full-service in dranken aan, alsook een compleet gamma aan kwaliteitswijnen. Van een uitgebreid assortiment van huiswijnen to befaamde domeinen in Italië, Frankrijk en de Nieuwe Wereld, allerlei schuimwijnen, Cava’s en Champagnes. U vindt deze allen in onze catalogi onderaan.

Sinds enkele jaren is onze wijncultuur met rasse schreden op het voorplan getreden. Niet alleen de wijnen uit de zogenaamde “Nieuwe Wereld” maar ook Italie, Spanje, Portugal en Oostenrijk verrassen ons met hoogstaande producten. Laten we Frankrijk echter niet uit het oog verliezen, in het zuiden (zie Languedoc) treffen we pareltjes van wijnen aan die niet enkel mooi gefinifieerd zijn, maar ook hun afkomst niet verloochenen. Het gaat hem niet enkel om de druif, een hele filosofie gaat echter schuil achter het product dat met liefde uit de natuur en door de mens is gemaakt. Vanuit dit standpunt zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe producten, waar u zichzelf in terugvindt en die u of uw vrienden steeds weten te bekoren.

In vino veritas

Impressie wijnaanbod

Wijncatalogus