dimbour

Voor elke festiviteit kunt U bij Drankenhandel Dimbour terecht. Van voetbaltornooi tot schoolfeest, van privéparty tot megafuif of muziekfestival. Wij bieden voor ieder wat wils. De gepaste glazen, dienbladen, flesopeners… worden steeds gratis in bruikleen gegeven bij drankafname. U kunt bij ons ook terecht voor het huren van feestmateriaal zoals tafels, stoelen, praattafels, tapinstallaties, frigo’s, voortogen, koelwagen en dit aan vastgestelde huurprijzen.

Bent U die feestorganisator die denkt: ik wil het maximale uit mijn feest halen, neem dan gerust contact op voor een offerte want bij Drankenhandel Dimbour is elk feest, groot of klein, BELANGRIJK.

Voor feesten gaan wij als volgt te werk:

  1. U plaatst uw bestelling van drank en feestmateriaal.
  2. Alles wordt geleverd en er wordt onmiddellijk een datum afgesproken voor de ophaling van het feestmateriaal en de overschotten van de dranken.
  3. Enkel de gebruikte hoeveelheden worden gefactureerd, blikken en petflessen worden niet teruggenomen, wel volledige verpakkingen (trays).

Een greep uit ons aanbod van materialen:

Opsomming alle materialen:

Frigo bakmodel, Tapinstallatie 2 kranen, Tapinstallatie 3 kranen, Spoeltafel met bijhorende spoelborstel, Stoel in PVC, Terrastafel in PVC, Praattafel, Klaptafel 2,20M op 0,65M, Koelwagen, Catering koffiezetapparaat, Bierglazen, Frisdrankglazen, Wijn/schuimwijn glazen.

VOLG ONS